ليبي ورود هواپيماي سوداني مملو از تسليحات به طرابلس را محكوم كرد

تاریخ ۱۶ شهریور ۱۳۹۳ - ۰۹:۱۹ | عنوان: شمال آفريقا


دولت ليبي در بيانيه‌اي اعلام كرد: يك هواپيماي جنگي سودان به مقصد طرابلس كه مملو از مهمات بود، وارد حريم هوايي‌ اين كشور شد.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، به نقل از خبرگزاري رويترز، در بيانيه دولت سودان با تاكيد بر اينكه ليبي از وابسته نظامي سودان درخواست كرده است كه اين كشور را ترك كند، آمده است: اين اقدام دولت سودان نقض تماميت ارضي و حق حاكميت كشور ليبي است و مداخله در امور كشور ما محسوب مي‌شود.

اين هواپيماي ترابري ارتش سودان روز شنبه در فرودگاه طرابلس كه تحت كنترل افراد مسلح است، وارد شد و دولت ليبي اعلام كرد كه اين هواپيماي سوداني در فرودگاه ماتيكا در طرابلس فرود آمده و پس از سوخت‌گيري در نزديكي مرز سودان پرواز خود را ادامه داد. در جريان بازرسي از اين هواپيما مهماتي يافت شده است.

در بيانيه دولت ليبي آمده است: ما به عنوان دولت ليبي، قاطعانه اقدام هواپيماي ارتش سودان را كه نقض حريم هوايي ليبي است و آن‌ها بدون اجازه از دولت ليبي اقدام كرده‌اند، محكوم مي‌كنيم. اين هواپيما حامل مهماتي بود كه رسما به تاييد دولت ليبي نرسيده بود.

ليبي هم اكنون صحنه درگيري گروه‌هاي مسلحي است كه طرابلس پايتخت اين كشور را به دست گرفتند و كنترل فرودگاه ماتيگا در پايتخت را به دست آورد.

ايسنا



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=95011