حکم ۱۰ سال زندان برای ۱۲۶ حامی اخوان به اتهام حمله به ساختمان رادیو تلویزیون

تاریخ ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۰۶:۴۹ | عنوان: مصر


دادگاهی در مصر ۱۲۶ حامی اخوان المسلمین را به اتهام حمله به ساختمان رادیو و تلویزیون مصر به تحمل ۱۰ سال زندان محکوم کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از شبکه خبری «العربیه»، دادگاهی در مصر ۱۲۶ حامی اخوان المسلمین را به اتهام مشارکت در ماجرای حمله به ساختمان رادیو و تلویزیون مصر در اسماعیلیه به ۱۰ سال زندان محکوم کرد.

در ۱۹ آگوست سال ۲۰۱۳ (۲۸ مرداد ۹۲) ساختمان رادیو و تلویزیون اسماعیلیه مورد هدف افراد مسلح قرار گرفته بود، شاهدان عینی اعلام کرده بودند که این افراد بعد از تیراندازی با ساختمان و حضور نیروهای امنیتی ، محل حادثه را ترک کرده‌اند.

بعد از برکناری «محمد مرسی» از ریاست جمهوری مصر با همکاری ارتش این کشور و ادامه اعتراضات حامیان اخوان، درگیری‌های گسترده‌ای میان نیروهای امنیتی و معترضان ایجاد شده است.

بازداشت و محاکمه حامیان اخوان و صدور احکام سنگین برای آنها یکی از مواردی است که بارها از سوی مقامات و مسئولان کشورهای دیگر مورد انتقاد واقع شده است.




نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=94116