درخواست کمک آفریقای مرکزی از ارتش سودان برای خاتمه دادن به حملات علیه مسلمانان

تاریخ ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۳ - ۰۵:۴۳ | عنوان: سودان


رئیس پارلمان موقت آفریقای مرکزی «الکساندر فردیناند انگوئنده» در گفت‌وگو با «فاتح عز الدین» رئیس پارلمان سودان از این کشور خواست ارتشش را برای ختم هر چه سریع‌تر غائله کنونی این کشور به آفریقای مرکزی بفرستد.
به گزارش خبرگزاری فارس، رئیس پارلمان موقت آفریقای مرکزی «الکساندر فردیناند انگوئنده» در یک کنفرانس خبری پس از گفتگو با «فاتح عز الدین»رئیس پارلمان سودان خواهان وساطت دولت‌های همجوار برای سامان دادن به وضعیت پیچیده این کشور شد.

به گزارش پایگاه خبری «النیلین» سودان، حکومت آفریقای مرکزی برای پایان دادن به بحران این کشور از سودان تقاضای کمک کرد و از سودان خواست ارتش خود را به این کشور بفرستد تا با تقویت نیروهای نظامی چاد و ارتش خود آفریقای مرکزی وضعیت پیچیده موجود سامان یابد.

همچنین رئیس پارلمان آفریقای مرکزی از همتای سودانی خود خواست کمک رسانی‌های انسانی برای غلبه بر وضعیتی که وی آن را فاجعه بار توصیف نمود، سرعت بخشد.

«الکساندر فردیناند انگوئنده» وجود درگیری های قومی میان مسلمانان و مسیحیان را رد و محافل غرب را متهم به برپایی آشوب در کشورش کرد تا به این وسیله بر منابع و ثروت طبیعی آن سیطره یابند.

این در حالی که سودان تعهد کرده است که کمکهای انسانی و نظامی به آفریقای مرکزی ارائه دهد.

تا کنون تعداد آوارگان مسلمان از مرز یک میلیون و پانصد هزار نفر در آفریقای مرکزی گذشته است. دویست هزار نفر از این آوارگان در اردوگاه پناهندگان واقع در فرودگاه «بانگی» به سر می برند.

در همین راستا «فاتح عز الدین» رئیس پارلمان سودان نیز از آمادگی کشورش برای فرستادن هواپیماهای حامل کمک های انسانی خبر داد و افزود: کشورش آماده است میان دو طرف میانجیگری کند و سودان طرفدار جبهه خاصی از مسیحی و یا مسلمان نیست.

چندی پیش سازمان ملل اعلام کرد که حملات شبه نظامیان مسیحی به مسلمانان در آفریقای مرکزی قطع نشده و هنوز ادامه دارد.




نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=93984