نيروهاي بين المللي در شهري در شرق جمهوري آفريقاي مرکزي هدف قرار گرفتند

تاریخ ۲۲ فروردین ۱۳۹۳ - ۲۰:۰۷ | عنوان: آفريقاي مركزي


حامیان شورشیان سابق سلکا روز پنجشنبه نیروهای فرانسوی و آفریقایی مستقر در جمهوری آفریقای مرکزی را در شهر بریا Bria در 400 کیلومتری شمال شرقی بانگی هدف قرار دادند.
شاهدان روز جمعه اعلام کردند «‌ جوانان مسلمان که اغلب آنها از اعضای سلکا بودند روز پنجشنبه با پرتاب سنگ از آنها استقبال کردند. »
یک معلم گفت در این درگیری ها یک جوان کشته شد.
یکی از کارکنان بیمارستانی واقع در مرکز شهر اعلام کرد نظامیان سانگاریس ( نام عملیات نیروهای فرانسوی مستقر در جمهوری آفریقای مرکزی) و نظامیان کنگویی نیروهای مأمور سازمان ملل متحد در جمهوری آفریقای مرکزی ( میسکا) سپس « حدود ساعت 19 به وقت محلی ( 18 به وقت گرینویچ) در حالی که قصد داشتند به مقر خود در فرودگاه بازگردند در عملیات کمینی مقابل بیمارستان گرفتار شدند. »
به گزارش خبرگزاری فرانسه از بانگی، این کارمند که خواست نامش فاش نشود گفت به مدت 30 دقیقه تیراندازی صورت گرفت و یکی از نیروهای میسکا زخمی شد.
به گفته ساکنان شهر اوضاع بامداد جمعه پرتنش بود. جوانان به چاقو مسلح بودند و مغازه ها تعطیل بود.
بنابراعلام این منبع نیروهای بین المللی بامداد جمعه درباره این اخبار توضیحی ندادند.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=93679