پیشنهاد صباحی به السیسی برای مناظره خشم حامیان وزیر دفاع را برانگیخت

تاریخ ۲۹ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۲:۲۹ | عنوان: مصر


کمپین حامیان وزیر دفاع مصر با انتقاد از دعوت صباحی از السیسی برای انجام مناظره تأکید کرد صباحی می‌تواند از دیگر نامزدهای انتخاباتی به غیر از وزیر دفاع برای مناظره دعوت کند.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه خبری «الیوم السابع»، «بشیر حمد» دبیر کل کمپین حامیان السیسی در واکنش به پیشنهاد «حمدین صباحی» موسس جریان مردمی مصر و یکی از نامزد‌های احتمالی انتخابات ریاست جمهوری این کشور برای مناظره با السیسی گفت: صباحی باید درک کند که میان نامزدی که می‌خواهد خود را به مردم تحمیل کند و فردی که به خاطر خواست مردم وارد عرصه انتخاباتی شده تفاوت‌های زیادی وجود دارد.

وی افزود: صباحی می‌تواند با دیگر نامزدهای انتخاباتی منظره کند اما السیسی تنها با ملت سخن خواهد گفت که می‌خواهند او چالش‌های پیش رو را برای آنها توضیح دهد.

بشیر در پیامی به صباحی گفت: درخواست تو برای مناظره با السیسی تکبر ورزیدن بر خواست و اراده ملت مصر است که خواست خود برای حضور السیسی در انتخابات را ثابت کرده است و وزیر دفاع در حال حاضر نیاز دارد که برنامه انتخاباتی‌اش را به مردم مصر عرضه کند و انتظارات خود از مردم برای موفقیت این برنامه را اعلام کند.

السیسی وزیر دفاع مصر که نقش عمده‌ای در برکناری مرسی از قدرت بازی کرده است، با وجود اعتراضات گسترده و انتقادهای فراوانی که به او وارد شده قصد دارد در انتخابات ریاست جمهوری مصر حضور پیدا کند که به نظر بسیاری از کارشناسان زمینه حکومت نظامی‌ها و بازگشت بازماندگان مبارک به قدرت را بار دیگر در مصر فراهم می‌کند.




نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=93274