نامزدی السیسی در انتخابات ریاست جمهوری از شرکت در همه‌پرسی آغاز می‌شود

تاریخ ۲۳ دی ۱۳۹۲ - ۰۵:۳۹ | عنوان: مصر


کاندیدای سابق ریاست جمهوری مصر حضور گسترده مردم در همه‌پرسی قانون اساسی این کشور را اولین گام در نامزدی سرلشکر «عبدالفتاح السیسی»، وزیر دفاع مصر در انتخابات ریاست جمهوری این کشور دانست.
«ابوالعز الحریری»، کاندیدای سابق ریاست جمهوری مصر در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در قاهره تصریح کرد، اعلام سرلشکر «عبدالفتاح السیسی»، وزیر دفاع مصر مبنی بر اینکه مردم و ارتش اگر از وی بخواهند در انتخابات آینده ریاست جمهوری شرکت کند، نامزد خواهد شد، در زمان بسیار مناسب صورت گرفت، چراکه شرکت در همه پرسی قانون اساسی به معنای دادن پاسخ مثبت به فراخوان و دعوت السیسی است.

الحریری تاکید کرد: انتظار می‌رود، اگر مشارکت در همه پرسی قانون اساسی گسترده باشد، السیسی در انتخابات آینده ریاست جمهوری شرکت کند، چون این مشارکت به معنای تایید اوست.

وی تصریح کرد که ارتش و مردم مصر از السیسی خواهند خواست که در انتخابات ریاست جمهوری خود را نامزد کند و یکی از دلایل این امر موفقیت وی در اجرای اولین گام‌های نقشه راهی است که آن را ارائه کرده بود.

الحریری افزود: مردم مصر به السیسی اعتماد دارند که می‌تواند، کشور را از مرحله سخت و دشواری که با آن مواجه است، به سلامت عبور دهد، همان طور که ارتش و نیروهای مسلح مصر نیز به او ایمان و باور دارد، چراکه وی در زمان سرنگونی نظام حسنی مبارک و انقلاب 25 ژانویه و پس از آن برکنار «محمد مرسی» در کنار مردم مصر بود و مسئولیت بزرگی را در حفظ امنیت داخلی و خارجی کشور بر عهده گرفت.

وی گفت: حضور مردم در همه پرسی قانون اساسی جدید مصر طی روزهای آینده ضربات سنگینی را به اخوان المسلمین وارد خواهد کرد، به خصوص اگر پس از آن السیسی را نامزد انتخابات ریاست جمهوری کنند.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=92752