شرکت ملی نفت چین کارگران خود را از مناطق نفتی سودان جنوبی فراخواند

تاریخ ۳۰ آذر ۱۳۹۲ - ۱۰:۰۶ | عنوان: سودان جنوبی


به دنبال تداوم درگیری‌ها، شرکت ملی نفت چین که در مناطق نفت‌خیز سودان جنوبی فعالیت می‌کند همه کارگران خود را به جوبا پایتخت این کشور فراخواند.
به گزارش خبرگزاری فارس، شرکت ملی نفت چین بزرگترین سرمایه گذار حوزه‌های نفتی سودان جنوبی همه کارگران و پرسنل خود را از مناطق نفت خیز خارج و به جوبا پایتخت این کشور منتقل کرد.

خبرگزاری شینهوای چین گزارش داد که شرکت نفت چین قصد دارد 32 کارگر خود را از این کشور خارج کند.

یک مقام این شرکت گفت: ما ترتیب خروج کارگرانمان را داده‌ایم اما حوزه نفتی که تحت تاثیر درگیرها قرار داشت توسط شرکت ملی نفت چین اداره نمی‌شود.

شینهوا نوشت: یک حوزه نفتی در شمال سودان که توسط کنسرسیومی از هند، مالزی و سودان جنوبی اداره می‌شود روز پنج‌شنبه مورد هجوم قرار گرفت و 14 کارگر سودانی این شرکت کشته شدند.

وزارت خارجه چین نیز اعلام کرد که سفارت به خروج شهروندان چینی از سودان جنوبی کمک می‌کند.

چین نگرانی خود را از ناآرامی‌ها در سودان جنوبی ابراز داشت و از طرفهای درگیر خواست که به خشونت پایان دهند و به میز مذاکره بازگردند.

سودان جنوبی در طی یک هفته اخیر درپی تلاش مخالفان «سلواکر» رئیس جمهوری این کشور برای کودتا، شاهد بحران سیاسی جدیدی بوده است، هرچند مقامات دولت جوبا تاکید دارند که کودتا را ناکام گذشاته‌اند ولی همچنان درگیری بین نیروهای دولتی و مخالفان ادامه دارد.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=92221