کنترل یکی از شهرهای کلیدی سودان جنوبی به دست گروه‌های مسلح افتاد

تاریخ ۲۹ آذر ۱۳۹۲ - ۰۶:۰۴ | عنوان: سودان جنوبی


ارتش سودان جنوبی اعلام کرد گروه‌های مسلح این کشور که برای کودتا علیه رئیس‌جمهور سودان جنوبی تلاش کرده بودند، کنترل یکی از شهرهای کلیدی این کشور را به دست گرفتند.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از شبکه العربیه، ارتش سودان جنوبی اعلام کرد که گروه‌های مسلح وابسته به «ریک ماچر» معاون سابق رئیس‌جمهور این کشور، شهر کلیدی «بور» را تصرف کردند.

«فیلیپ آگوئر» سخنگوی ارتش سودان جنوبی اعلام کرد: سربازان ما کنترل بور را اواخر روز چهارشنبه به نیروهای ریک ماچر از دست دادند. شب گذشته تیراندازی‌هایی صورت گرفت. اطلاعاتی درباره تلفات یا آوارگان این شهر نداریم.

بور، در 200 کیلومتری شمال «جوبا» پایتخت سودان جنوبی قرار دارد و «سلوا کر» رئیس‌جمهور سودان جنوبی، ماچر را به سازماندهی تلاش برای کودتا علیه خود، محکوم کرد اما ماچر که در ماه ژوئیه توسط کر اخراج شده بود، هرگونه تلاش برای کودتا را رد کرده است و کر را به بهانه برای زدودن رقبای سیاسی‌اش متهم کرده است.

با افزایش درگیری‌ها و خشونت‌ها در حومه جوبا، جامعه بین‌الملل نگران هستند که مجدداً جنگ داخلی در این کشور از سرگرفته شود و تعداد زیادی در این درگیری‌ها کشته شوند.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=92196