نگراني از تشديد اختلافات فرقه اي در الجزاير در پي درگيري هاي اخير

تاریخ ۱۱ آذر ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۶ | عنوان: الجزاير


درگیری های اخیر اتباع اهل سنت با امازیغ های پیرو فرقه اباضیه در جنوب الجزایر سبب شد تا مقامات کشور نگران بروز درگیری های مذهبی در کشور باشند.
با توجه به همین نگرانی ها، دادگاه غردایه در جنوب الجزایر با دخالت در این زمینه با صدور حکمی نه نفر را به حبس محکوم کرد و 13 نفر را نیز تحت نظر قرار داده است.
خبرگزاری رسمی الجزایر در این باره گزارش داد:« قاضی دادگاه متهمان را به تجمع مسلحانه، تخریب اموال عمومی و حمله به پلیس متهم کرده است».
به گزارش پایگاه خبری میدل ایست آنلاین، دادگاه همچنین 110 نفر از مجموع 150 نفری را که پس درگیری هفته گذشته در یک مسابقه فوتبال در منطقه قراره از توابع غردایه بازداشت شده بودند فراخواند.
در همین حال انجمن حقوق بشر الجزایر پلیس این کشور را به طرفداری از یک گروه و فرقه در برابر فرقه دیگر متهم کرد و افزود:« این سیاست پلیس، به نوعی تشویق یک فرقه برای حمله به اتباع فرقه دیگر است زیرا این فرقه مطمئن است پلیس از آنان حمایت می کند».
در غردایه در 600 کیلومتری جنوب الجزایر دو طایفه اعراب سنی مذهب(مالکی مذهب که مذهب رسمی الجزایر است) و امازیغ های اباضیه زندگی می کنند، این دو گروه بارها با هم درگیری داشته اند که بدترین این درگیری ها در ماه مه 2008 بود که دو کشته بر جای گذاشته بود.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=91789