کابینه رژیم صهیونیستی اخراج هزاران مهاجر آفریقایی را تصویب کرد

تاریخ ۰۴ آذر ۱۳۹۲ - ۰۷:۳۳ | عنوان: آفريقا


کابینه رژیم صهیونیستی اخراج هزاران مهاجر آفریقایی را که به طور غیرقانونی وارد سرزمین‌های اشغالی شده‌اند تصویب کرد.
به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری فرانسه، کابینه رژیم صهیونیستی دیروز یکشنبه قانونی را تصویب کرد که بر اساس آن ، هزاران آفریقایی که به صورت غیر قانونی به سرزمین های اشغالی فلسطین مهاجرت کرده اند و تهدیدی برای ماهیت این رژیم محسوب می شوند بازگردانده شوند.

دفتر نخست وزیری رژیم صهیونیستی در بیانیه ای اعلام کرد که علاوه بر این اقدامات که شامل برخورد با کارفرماها و مراکز اقتصادی استخدام کننده افراد آفریقایی تبار خواهد بود ، وزارت امور داخلی این رژیم نیز طرحی را ارائه داده که به موجب آن می تواند مهاجران غیر قانونی را بدون محاکمه به مدت یک سال زندانی کند.

این لایحه جدید که امروز دوشنبه برای رای گیری به پارلمان رژیم صهیونیستی (کنست) برده خواهد شد به دنبال قانون پیشین در سال 2012 تدوین شد که اجازه بازداشت سه ساله مهاجران غیر قانونی را داده است.

براساس این لایحه، یک مکان سربسته به عنوان مرکز بازداشت برای مهاجرانی که موفق به ورود غیرقانونی به سرزمین‌های اشغالی شده‌اند، در نظر گرفته می‌شود.

همچنین نیروهای امنیتی که با پناهندگان آفریقایی برخورد می‌کنند، نیز به 550 سرباز افزایش خواهد یافت.

دفتر نخست وزیری رژیم صهیونیستی اعلام کرد که لایحه جدید شامل مجموعه تدابیر دیگری است که برای تشویق مهاجران غیر قانونی به خروج از اسرائیل و بازگشت به کشور خودشان به منظور افزایش امنیت ساکنان اسرائیل و کاهش حضور مهاجران در مراکز شهری به کار گرفته می شود.

نهادهای حقوق بشری می‌گویند که اکثریت مهاجران آفریقایی در سرزمین های اشغالی نمی‌توانند بازگردند، چرا که آن‌ها در صورت بازگشت ممکن است جان خود را از دست بدهند.

طی هشت سال گذشته، حدود 60 هزار مهاجر آفریقایی، اغلب از اریتره یا سودان از طریق مصر وارد سرزمین اشغالی شده‌اند.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=91618