
انفجار خودروهاي بمبگذاري شده در ليبي
تاریخ ۲۱ آبان ۱۳۹۲ - ۰۶:۵۷ | عنوان: ليبي
| منابع اطلاع رساني ليبي از انفجار دو خودروي بمبگذاري شده در شهر درنه همزمان با انفجار خودرويي ديگر در شهر بنغازي خبر داد. به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاري سوريه سانا از طرابلس ، اين منابع اعلام كردند همزمان با انفجار يك خودروي بمب گذاري شده در خيابان المصرف العقاري در شهر درنه خودرويي ديگر در شهر بنغازي در شرق ليبي منفجر شد اما به كسي آسيب نرسيد و خساراتي نيز نداشت.
يك تيم ويژه از يگان خنثي سازي مواد منفجره در ارتش ليبي نيز دو روز پيش در عملياتي موفق به خنثي سازي بمبي در كنار ديوار مسجدي در منطقه فويهاتا در شهر بنغازي شد.
شاهدان گفتند نمازگزاران اين مسجد فردي را مشاهده كردند كه كيفي را در كنار ديوار اين مسجد قرار داد و سوار بر خودرو شد و به سرعت از اين مكان دور شد.
|
|