سفر معاون وزیر خارجه آمریکا به لیبی

تاریخ ۱۶ آبان ۱۳۹۲ - ۱۵:۰۸ | عنوان: ليبي


معاون وزیر خارجه آمریکا در دیدار با مقامات لیبی در پایتخت این کشور بر ضرورت تحکیم همکاری‌های امنیتی بین دو کشور تاکید کرد.
به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری شینهوا، معاون وزیر امور خارجه آمریکا که دیروز چهارشنبه به لیبی سفر کرده است با مقامات بلندپایه این کشور دیدار و گفت‌وگو کرد.

اوضاع داخلی لیبی به ویژه امنیت و سرمایه گذاری محور گفت‌وگوهای «الیزابت جونز» با مقامات لیبی در طرابلس بوده است.

دولت لیبی در بیانیه ای تاکید کرد: معاون وزیر خارجه آمریکا با هدف تبادل نظر درباره تقویت و گسترش روابط و همکاری‌های دوجانبه به لیبی سفر کرده است.

بر اساس این بیانیه جونز با علی زیدان نخست وزیر لیبی و وزیران امور خارجه، کشور و دفاع لیبی درباره مسائل و تحولات این کشور رایزنی کرد.

عبدالعزیز وزیر خارجه لیبی در پایان دیدار و گفت‌وگوی خود با جونز تصریح کرد: در این دیدار درباره همکاری‌های بین دو کشور در سطح امنیتی گفت‌وگو شد. مسئولان دو کشور در پایان این دیدار همچنین یادداشت تفاهمی در زمینه آموزش تعداد معینی از نیروهای لیبیایی در آمریکا امضا کردند.

علی زیدان نخست وزیر لیبی چند ماه قبل نیز از درخواست این کشور از فرانسه، ایتالیا، آمریکا و انگلیس برای آموزش 19 هزار و پانصد سرباز ارتش و پلیس لیبی در خارج از این کشور با هزینه دولت لیبی خبر داده بود.

عبدالعزیز وزیر امور خارجه لیبی درباره سرمایه گذاری آمریکا در کشورش گفت: در این مذاکرات درباره ضرورت بازگشت شرکت‌های آمریکایی به لیبی و اهمیت گسترش همکاری‌‌های ویژه بین دو کشور از طریق بخش خصوصی گفت‌وگو شد.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=91223