ارتش دسترسی به میدان التحریر را به طور کامل مسدود کرد

تاریخ ۱۳ آبان ۱۳۹۲ - ۱۱:۴۴ | عنوان: مصر


ارتش دسترسی به میدان التحریر را به طور کامل مسدود کرد
به گزارش خبرگزاری فارس، امروز همزمان با برگزاری دادگاه «محمد مرسی» رئیس‌جمهور برکنارشده مصر، ارتش این کشور راه‌های دسترسی به میدان «التحریر» را مسدود کرد.

تصاویر منتشر شده از این میدان نشان می‌دهد که حتی عابرین پیاده نیز حق ورود به میدان را ندارند و این منطقه به طور کامل از جمعیت تخلیه شده است.

میدان التحریر از دو سال گذشته اصلی‌ترین محل تجمع معترضان بوده است. در حال حاضر، علاوه بر این میدان، در دیگر مناطق قاهره نیز جوی امنیتی حاکم است.

حضور نیروهای امنیتی در نزدیکی آکادمی پلیس قاهره نیز که محاکمه مرسی در آن صورت می‌گیرد، بسیار گسترده است. با این وجود حامیان و مخالفان «محمد مرسی» در نزدیکی آکادمی پلیس تجمعاتی داشته‌اند.

رئیس‌جمهور برکنارشده مصر قرار است امروز به اتهام «تحریک به قتل معترضان» مورد محاکمه قرار گیرد. مرسی اعلام کرده است که اتهامات را قبول نداشته و دادگاه را به رسمیت نمی‌شناسند. وی به همین دلیل برای خود وکیل انتخاب نکرده است.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=91074