دولت مصر هرچه سریع‌تر مخالفت خود با کمک‌های آمریکا را اعلام کند

تاریخ ۲۹ مهر ۱۳۹۲ - ۰۵:۳۸ | عنوان: مصر


هماهنگ‌کننده جریان مردمی مصر و رئیس حزب «الجیل»، مخالفت خود را با اظهارات مسئولان آمریکا مبنی بر تعلیق کمک به مصر ابراز داشته و دولت مصر را به مخالفت هرچه سریعتر با دریافت این کمک‌ها فرا خواند.
«ناجی الشهابی»، هماهنگ‌کننده جریان مردمی مصر و رئیس حزب «الجیل» در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری فارس در قاهره اظهار داشت: دولت مصر باید هرچه زودتر بی‌نیازی خود را از کمک‌های آمریکا اعلام کرده و آن را نپذیرد.

وی افزود: این کمک‌ها عامل دخالت آمریکا در مسائل داخلی مصر است و این چیزی است که به هیچ قیمتی قابل قبول نیست.

الشهابی تصریح کرد: وضعیت آمریکا در منطقه، دستخوش تغییر شده است، از همین رو واشنگتن بار دیگر با اقدامات تاکتیکی و فریبکارانه در قبال تحولات منطقه، در تلاش برای اجرای نقشه صهیونیستی - آمریکایی تحت عنوان خاورمیانه جدید است و همین رویکرد را در قبال مصر، سوریه و پرونده اتمی ایران در پیش گرفته است.

وی در توضیح این مطلب افزود: آمریکا دریافته است که توسل به زور و سلطه جویی دیگر سودی ندارد، از همین رو به دیپلماسی نرم متوسل شده، غافل از اینکه این نقشه نیز هرگز سودی برایش نخواهد داشت.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=90553