دعوت ائتلاف حامی مرسی به برپایی تظاهرات جمعه با شعار «تعیین تکلیف»

تاریخ ۲۶ مهر ۱۳۹۲ - ۱۳:۴۶ | عنوان: مصر


ائتلاف حمایت از مشروعیت در مصر از مردم این کشور خواست با شعار «تعیین تکلیف» در مخالفت با کودتای نظامی در قاهره تظاهرات کنند.
به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری شینهوا، ائتلاف ملی حمایت از مشروعیت در مصر از طرفدارانش خواست فردا ‌به مناسبت گذشت بیش از سه ماه از زمان برکناری محمد مرسی رئیس جمهور این کشور، تظاهرات کنند.

این ائتلاف در بیانیه‌ای از طرفدارانش خواست جمعه با شعار«تعیین تکلیف» در میدان «روکسی» و خیابان المعادی در قاهره و میدان المحطه در استان جیزه غرب قاهره ‌ تظاهرات کنند.

این بیانیه افزود: از نشانه‌های این 100 روز بدتر شدن اوضاع امنیتی ،‌رسانه‌های پر شده از دروغ و نیرنگ،‌ سرکوب تظاهرات،‌ فقدان آزادی،‌ بازداشت سیاستمداران مخالف کودتا، چیرگی مجدد نظامیان بر همه امور کشور و وضعیت بد اقتصادی است.

در این بیانیه آمده است: بدی‌های کودتا در مصر قابل شمارش نیست ولی ما به عنوان مخالفان آن تاکید می‌کنیم همچنان به فعالیت‌های مسالمت آمیز خود علیه این اقدام ادامه می‌دهیم و مطمئن هستیم که به هدف خود خواهیم رسید.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=90479