«ابوانس اللیبی» برای محاکمه به نیویورک منتقل شد

تاریخ ۲۳ مهر ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۳ | عنوان: ليبي


مظنون القاعده که هفته گذشته به دست نظامیان آمریکایی در پایتخت لیبی بازداشت شد، پس از یک هفته برای محاکمه به نیویورک منتقل شد.
به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری فرانسه، دفتر دادستانی فدرال آمریکا اعلام کرد که ابوانس اللیبی مظنون القاعده که هفته گذشته توسط ارتش آمریکا در طرابلس دستگیر شد به نیویورک انتقال یافت.

سخنگوی دادستانی فدرال آمریکا در بیانیه‌ای گفت: حکم تعقیب قانونی این عضو ارشد القاعده 13 سال پیش توسط دادگاهی در نیویورک به اتهام دست داشتن در بمب‌گذاری در سفارتخانه‌های آمریکا در تانزانیا و کنیا در دهه نود صادر شد و امروز سه شنبه در برابر قاضی حاضر می‌شود.

در حملات هفتم آگوست 1998 علیه سفارتخانه آمریکا در تانزانیا و کنیا بیش از 200 تن از جمله 12 آمریکایی کشته شدند.

ابوانس اللیبی پنجم اکتبر از مقابل درب منزلش در طرابلس دستگیر و به کشتی جنگی«یو اس اس سن آنتونیو» نیروی دریایی آمریکا در دریای مدیترانه منتقل شد.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=90421