رئيس‌جمهوري مصر: فلسطين در اولويت سياست‌هاي ما قرار دارد

تاریخ ۱۶ مهر ۱۳۹۲ - ۰۶:۳۹ | عنوان: مصر


رئيس‌جمهوري مصر تاكيد كرد كه مساله فلسطين در اولويت برنامه‌هاي كشورش قرار دارد اما در عين حال قاهره به توافقنامه‌ها و معاهده‌هاي امضا شده با اسرائيل پايبند است.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، عدلي منصور، رئيس‌جمهوري مصر در مصاحبه با روزنامه فرامنطقه‌اي الشرق الاوسط تصريح كرد: ميان ما و اسرائيل معاهده صلح برقرار است و قاهره به تعهدات خود پايبند بوده و هيچ قصد و تصميمي جهت نقض اين معاهده‌ها ندارد.

وي در خصوص اتهام‌ها عليه جنبش حماس مبني بر دست داشتن در رخدادهاي سيناء و آينده روابط ميان قاهره و اين جنبش عنوان داشت: مصر همواره مساله فلسطين را مقدم مي‌شمارد و اين مساله در قلب تمام مصري‌ها جاي دارد.

وي در اظهاراتي تهديدآميز گفت: امنيت ملي مصر در راس تمام اولويت‌ها قرار دارد و اگر به امنيت كشورمان لطمه‌اي وارد شود، پاسخ ما بسيار شديد و غضبناك خواهد بود.

عدلي منصور اظهار داشت: پايبندي مصر به امنيت كشورهاي حوزه خليج (فارس) جاي هيچ بحثي ندارد و جنگي كه اكنون مصر عليه تروريست‌ها به راه انداخته است، بخشي از تلاش‌هاي ما جهت تامين امنيت ملي كشورمان و امنيت كشورهاي حوزه خليج (فارس) است.

وي هم‌چنين با قدرداني از موضع عربستان و مسوولان اين كشور در قبال رخدادهاي مصر پس از 30 ژوئن گفت: عربستان مردانه عمل كرد.

اين مسئول مصري در خصوص تحولات سوريه خاطرنشان كرد: خواسته‌هاي مردم سوريه جهت تحقق دموكراسي در كشورشان خواسته‌اي مشروع است اما نبايد به دنبال درخواست‌هايي كشيده شويم كه هدف از آنها امري باطل است.

وي در ادامه گفت: همانطور كه مردم در كشورهاي عربي از اشتباهات مسئولان نظام حاكم بر كشورهايشان رنج مي‌برند، از مداخله‌هاي بين‌المللي نيز متحمل رنج مي‌شوند. برخي طرف‌ها براي دخالت خود در سوريه توجيه مي‌تراشند، حال آن كه براي تمام جهان اين امر آشكار شده است كه اين توجيه‌ها درست نيستند.

عدلي منصور افزود: اوضاع سوريه بسيار پيچيده شده است، جامعه بين‌الملل در خصوص بهترين روش تعامل با اين بحران دچار چند دستگي شده است. قاهره بر اين باور است كه حل و فصل بحران سوريه نظامي نيست.

وي با بيان اينكه مصر استفاده از سلاح‌هاي شيميايي را محكوم مي‌كند، عنوان داشت: قاهره اميدوار است كه توافق‌هاي اخير در خصوص امحاي سلاح‌هاي شيميايي در سوريه اجرايي شود و با اين اقدام جدال‌ها در خصوص حمله نظامي خارج از چارچوب قوانين بين‌المللي به سوريه پايان يابد.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=90114