نیروهای امنیتی مصر ۱۴ دانشجوی طرفدار مرسی را دستگیر کردند

تاریخ ۱۴ مهر ۱۳۹۲ - ۰۴:۲۱ | عنوان: مصر


نیروهای امنیتی مصر 14 دانشجو که از طرفداران محمد مرسی بودند را در میدان رابعه العدویه دستگیر کردند.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه خبری «روسیا الیوم»، نیروهای امنیتی مصر 14 تن از طرفداران «محمد مرسی» رئیس جمهور برکنار شده این کشور که همگی دانشجو هستند را دستگیر کرد.

این دانشجویان به همراه تعداد دیگری از طرفداران محمد مرسی تلاش داشتند تا به میدان رابعه العدویه وارد شوند.

طرفداران مرسی تلاش کردند تا به منطقه رابعه العدویه وارد شوند تا بار دیگر آنجا اعتصاب کنند ولی دستگا‌ه‌های امنیتی با همکاری نیروهای پلیس آن‌ها را از این کار منع کردند.

نیروهای امنیتی مصر در خیابان‌ها و ایستگاه‌های مترو مستقر شده بودند تا از بازگشت تظاهرات کنندگان جلوگیری کنند.

همچنین درگیری‌ها بین نیروهای امنیتی و تظاهرات کنندگان اخوان المسلمین در میدان اوپرا افزایش یافت و نیروهای امنیتی آن‌ها را با گاز اشک‌آور متفرق کردند.




نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=89988