بوكوحرام دانشجويان را قتل عام كرد

تاریخ ۰۸ مهر ۱۳۹۲ - ۰۷:۴۶ | عنوان: نيجريه


شمار زيادي از دانشجويان يك كالج كشاورزي در شمال شرق نيجريه در حمله افراد مسلح كشته شدند. اين دانشجويان كالج كشاورزي در استان "يوب" هنگامي كه در خوابگاه خود در خواب بودند، زير رگبار گلوله پيكار جويان جان باختند.
پليس نيجريه مي‌گويد گروه اسلامي افراطي "بوكو حرام" مظنون به دست داشتن در اين كشتار است.

بوكو حرام براي سرنگون كردن دولت نيجريه و به روي كار آوردن يك دولت تحت قرائت خشن القاعده از اسلام مي‌جنگد و بارها به مدارس استان يوب حمله برده است.

در منطقه شمال شرق نيجريه در پي حملات مكرر بوكو حرام وضعيت فوق العاده اعلام شده است.

منابع بيمارستاني به خبرگزاري رويترز گفته‌اند كه در اين حمله بيست و شش نفر كشته شده‌اند اما احتمال مي‌رود كه بر شمار قربانيان افزوده شود.

موليما ايدي ماتو، رئيس كالج كشاورزي به آسوشيتد پرس گفت كه احتمالا پنجاه نفر در اين حمله كشته شده‌اند و افزود كه ماموران امنيتي هم چنان سرگرم بيرون آوردن اجساد دانشجويان هستند.

يك سخنگوي نظامي استان يوب به خبرگزاري فرانسه گفت كه مهاجمين كلاس‌هاي درس را هم به آتش كشاندند. اين كالج در منطقه روستايي گوجبا قراردارد. در ماه ژوئن بوكو حرام به دو مدرسه در اين منطقه حمله برد. در حمله به يك مدرسه در حومه مايدوگوري دست كم 9 دانش آموز كشته شدند و در حمله به يك مدرسه ديگر در داماتورو سيزده دانش‌آموز و آموزگار جان باختند.

در ماه ژوئيه، در شهر مامودو، افراد مسلح بوكو حرام به خوابگاه چند دانشكده حمله بردند و دست كم 42 نفر را كه اكثرا دانشجو بودند به قتل رساندند.
بوكو حرام مدارس را نماد غرب به شمار مي‌آورد.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=89840