كشف انبار مهمات در نايروبي

تاریخ ۰۸ مهر ۱۳۹۲ - ۰۷:۴۴ | عنوان: كنيا


شبه‌نظاميان گروه الشباب در مركز خريد “وست گيت” در نايروبي فروشگاهي را اجاره و سلاح‌هاي خود را در آن انبار كرده ‌بودند. اين در حالي است كه اجاره فروشگاه‌ با مدارك جعلي انجام شده بود.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، پس از پايان برخورد خونين و گروگان‌گيري در مركز خريد «وست گيت» نايروبي، اكنون كارشناساني از كشورهاي آمريكا، بريتانيا، كانادا و آلمان با همكاري ماموران امنيتي كنيا و اينترپل به بررسي چگونگي اين حادثه پرداخته‌اند.

شبه‌نظاميان الشباب وابسته به شبكه تروريستي القاعده، نقشه حمله به مركز خريد “وست گيت” در نايروبي را به دقت برنامه‌ريزي كرده بودند.

برمبناي اين گزارش، الشباب چند هفته قبل از شروع حمله يك مغازه را در اين مركزِ خريد اجاره كرده و از اين راه به سيستم ايمني موجود در آن راه يافته بودند و به تدريج سلاح‌هاي خود را در اين مغازه انبار مي‌كردند. به همين دليل مهمات كافي در اختيار داشتند. شبكه بي‌ بي‌ سي گزارش داد كه احتمالا ماموران دولتي كنيا نيز با دريافت رشوه براي تروريست‌ها كارت‌هاي ورودي تقلبي به مركز خريد صادر كرده بودند.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=89837