۱۴۲ نفر در حمله شبه‌نظامیان «بوکوحرام» در نیجریه کشته شدند

تاریخ ۰۱ مهر ۱۳۹۲ - ۰۵:۵۸ | عنوان: نيجريه


نیروهای محلی نیجریه اعلام کردند که دستکم ۱۴۲ نفر در حمله شبه‌نظامیان «بوکوحرام» در روستای شمال شرقی نیجریه که ۲۶ شهریور ماه صورت گرفت، جان خود را از دست دادند.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از خبرگزاری رویترز، مقامات محلی نیجریه اعلام کردند که دستکم 142 نفر در روستای شمال شرق نیجریه به دنبال حمله شبه‌نظامیان «بوکو حرام» وابسته به القاعده کشته شدند.

یکی از مقامات محلی نیجریه به خبرنگاران اعلام کرد: روز گذشته دستکم 87 جسد در جاده و از میان بوته‌ها بیرون کشیده شدند.

بر اساس این گزارش، شبه‌نظامیان مظنون در یونیفورم‌‌های نظامی به روستایی در شمال شرقی نیجریه در 17 سپتامبر (26 شهریورماه) حمله کردند و دستکم یکصد خانه و مغازه را به آتش کشیدند.

حمله 17 سپتامبر به دنبال حمله 7 سپتامبر (16 شهریورماه) صورت گرفت که 11 غیرنظامی جان خود را از دست دادند.

شبه‌نظامیان وابسته به القاعده بوکوحرام حملات بمب‌گذاری و تروریستی در مناطق مسلمان نشین شمال نیجریه و همچنین «ابوجا»، پایتخت، صورت می‌دهند و از سال 2009 تاکنون هزاران نفر را در حملات خود کشته‌اند.

بر اساس این گزارش، «گودلاک جاناتان» رئیس‌جمهور نیجریه در ماه مه برای مبارزه با شورشیان در استان‌های «بورنو»، «یوب» و «آدماوا» اعلام وضعیت اضطرار کرده بود.

ارتش نیجریه، در یک حمله که هفته گذشته به پایگاه شبه‌نظامیان بوکوحرام در شمال شرقی بورنو انجام داد، 150 شبه‌نظامی را کشت و 16 نظامی خود را از دست داد.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=89685