ارجاع ۱۰۴ عضو اخوان المسلمین به دادگاه جنائی قاهره

تاریخ ۲۸ شهریور ۱۳۹۲ - ۰۸:۴۱ | عنوان: مصر


دادستانی مصر 104 نفر از اعضای وابسته به گروه اخوان المسلمین را به اتهام تجمع غیرقانونی و اختلال در نظم عمومی به دادگاه جنائی قاهره ارجاع داد.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه خبری «الیوم السابع»، دادستانی مصر 104 عضو گروه اخوان المسلمین را به اتهام تجمع غیر قانونی، قتل 2 نفر و اقدام به قتل 9 تن دیگر در جریان تحولات 16 ژوئن گذشته، وارد کردن خسارت به دارایی‌های عمومی و خصوصی، همراه داشتن سلاح‌های سرد و گرم و اختلال در نظم عمومی به دادگاه جنائی قاهره ارجاع داد.

از سوی دیگر در درگیری‌ نیروهای امنیتی و گروه‌های مسلح در منطقه «دلجا» در استان «منیا» دو سرباز ارتش مصر زخمی شدند.

در پی این حادثه و گزارش‌هایی از احتمال وجود تجمع‌های اعتراضی نیروهای امنیتی به صورت گسترده در این منطقه مستقر شده‌اند.

در پی حادثه کشته شدن یک شهروند مصری وابسته به گروه اخوان در تظاهرات شب گذشته حامیان مرسی نیز فرمانده نظامی «پورت سعید» به افراد مسلح هشدار داد تا سلاح‌های خود را تحویل نیروهای امنیتی دهند.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=89648