تیراندازی نیروی دریایی مصر به سمت ماهیگیران فلسطینی

تاریخ ۲۴ شهریور ۱۳۹۲ - ۰۵:۴۰ | عنوان: مصر


نیروی دریایی مصر عصر دیروز شنبه به سمت تعدادی از ماهیگیران در سواحل رفح واقع در جنوب نوار غزه در نزدیکی مرز مصر، تیراندازی کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از خبرگزاری فرانسه، نیروی دریایی مصر عصر دیروز تعدادی از ماهیگیران فلسطینی را در نزدیکی سواحل رفح در جنوب نوار غزه واقع در نزدیکی مصر، بازداشت کرد.

بر اساس این گزارش، قایق‌های نیروهای دریایی مصر همچنین به سمت قایق‌های ماهیگیران فلسطینی تیراندازی کردند.

نیروی دریایی مصر همچنین دو تن از ماهیگیران فلسطینی که پدر و پسر از خانواده بردویل بودند، پس از آنکه قایقشان به مرز دریایی مصر نزدیک شد، بازداشت کردند اما در این حادثه آسیبی به کسی نرسید.

در همین رابطه «سامی ابوزهری» سخنگوی جنبش حماس در بیانیه‌ای تیراندازی قایق‌های جنگی مصر به سمت برخی ماهیگیران فلسطینی در داخل آب‌های فلسطین و بازداشت تعدادی از آنها را محکوم کرد.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=89504