
مبارک در صورت آزادی ممنوعالخروج خواهد بود
تاریخ ۳۱ مرداد ۱۳۹۲ - ۰۸:۳۵ | عنوان: مصر
| در پی صدور حکم دادگاه قاهره برای آزادی دیکتاتور سابق مصر، یک منبع آگاه قضایی در دادستانی مصر اعلام کرد مبارک در صورت آزادی ممنوعالخروج خواهد بود. به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه خبری «الیوم السابع»، یک منبع آگاه در دادستانی مصر تأکید کرد که در صورت آزادی «حسنی مبارک» وی باز هم در فهرست افراد ممنوع الخروج باقی خواهد ماند.
این منبع افزود: با وجود اینکه حکم آزادی مبارک از همه اتهامها از جمله اتهام به قتل معترضان و پرونده کاخهای ریاست جمهوری و هدایای اهرام و درآمد غیر مشروع، صادر شده است این به معنای تبرئه وی از این اتهامات نیست.
وی تأکید کرد که همه اموال مبارک و خانواده او همچنان مسدود باقی خواهد ماند زیرا آنها تنها حکم آزادی را دریافت کردهاند و این به معنای تبرئه نیست.
امروز دادگاهی در قاهره حکم آزادی مبارک رئیس جمهور مخلوع مصر را صادر کرد و به گفته وکیل وی احتمالا او فردا بعد از دو سال و چهار ماه از زندان آزاد شود.
|
|