رئيس بيمارستان رابعه العدويه : شمار كشته هاي درگيري هاي مصر به بيش از 200 نفر مي‌رسد

تاریخ ۰۵ مرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۴۲ | عنوان: مصر


رئيس بيمارستان رابعه العدويه قاهره از افزايش شمار تلفات تيراندازي به سوي تظاهركنندگان در اين ميدان به بيش از 200 كشته خبر داد.
به گزارش سرويس بين‌ الملل باشگاه خبرنگاران ، شبكه تلويزيوني القدس لحظاتي پيش در خبر فوري گزارش داد كه رئيس بيمارستان رابعه العدويه قاهره از افزايش شمار تلفات تيراندازي به سوي تظاهركنندگان در اين ميدان به بيش از 200 كشته خبر داده است.

به گزارش اين شبكه تلويزيوني؛ اين پزشك مصري گفت: ما كنترل اوضاع را از دست داده‌ايم و از همه پزشكان مصري با تخصص‌هاي مختلف جراحي براي آمدن به اينجا و كمك دعوت مي‌كنيم.

بر اساس گزارش شبكه تلويزيوني القدس، وي افزود: حال صدها نفر از زخمي‌ها وخيم است و به همين علت احتمال افزايش شديد شمار تلفات وجود دارد.

در همين حال مدير بيمارستان رابعه العدويه قاهره از كمبود شديد خون به علت بالا بودن شمار مجروحان تيراندازي به سوي تظاهركنندگان خبر داد.

بر طبق اين گزارش؛ مدير بيمارستان رابعه العدويه گفت: به فرياد ما برسيد، دريايي از خون بيمارستان را فرا گرفته است و هر لحظه اجساد جديدي به بيمارستان منتقل مي‌شود، يك سالن از اجساد پر شده است و ما نمي‌دانيم با آنها چه كار كنيم.

وي افزود: براي انتقال مجروحان به ديگر مراكز درماني به بالگرد نياز داريم و اين درحاليست كه حداقل 80 نفر بر اثر اصابت مستقيم گلوله به سرشان كشته شدند.

در پي اعلام آمارهاي ضد و نقيض از شمار كشته‌ها و زخمي‌ها شبكه تلويزيوني الجزيره از افزايش شمار تلفات تيراندازي به سوي تظاهركنندگان در ميدان رابعه العدويه قاهره به چهار هزار و هفتصد زخمي خبر داد.

اين شبكه كشته شدن دستكم 120 نفر در اين تيراندازي را تاييد كرد.

در همين حال اخوان المسلمين مصر اعلام كرد شمار تلفات حمله به تحصن كنندگان هوادار محمد مرسي رئيس جمهوري سابق اين كشور در قاهره به بيش از 70 نفر رسيد.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=87945