دولت مالی اقدامات تحریک آمیز علیه ارتش در کیدال را محکوم کرد

تاریخ ۲۳ تیر ۱۳۹۲ - ۰۷:۰۷ | عنوان: مالي


وزیر خارجه مالی اقدامات تحریک آمیز علیه نیروهای ارتش این کشور که پس از یک سال و نیم در کیدال مستقر شده‌اند را محکوم کرد.
به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری فرانسه، تیمن کولیبالی، وزیر امور خارجه مالی امروز شنبه افرادی را که با بازگشت ارتش و دولت مرکزی در کیدال، مقر شورشیان طوارق، مخالف هستند محکوم کرد.

وزیر امور خارجه مالی پایان دادن به تحریکات را در حالی که تنها 15 روز تا برگزاری انتخابات باقی مانده است، خواستار شد.

کولیبالی گفت: بازگشت دولت مرکزی به کیدال به تدریج جریان دارد نباید انتظار داشته باشیم این کار آسان باشد. افرادی هستند با توافقنامه‌های امضا شده مخالف هستند و هر روز اعمال تحریک آمیزی را علیه ارتش ملی و ارتش فرانسه انجام می‌دهند.

وزیر خارجه مالی ادامه داد: یک سرباز فرانسوی بر اثر پرتاب سنگ به طور سطحی زخمی شده است آنها تندروهایی هستند که صلح را نمی‌خواهند و آنها تنها جنایت و بی نظمی را به بار آورده‌اند.

وی تصریح کرد: من به کسانی که هم اکنون در اجرای توافقنامه واگادوگو مانع تراشی می‌کنند اعلام می‌کنم اگر به تحریک نظامیان فرانسوی و مالیایی در کیدال خاتمه ندهند و اگر از اعلام سخنان نژادپرستانه در رادیو کیدال دست برندارند، این امر برای آنها گران تمام می‌شود.

مقامات مالی و شورشیان طوارق که کیدال در هزار و 500 کیلومتری شمال شرق باماکو را اشغال کرده‌اند در هجدهم ژوئن گذشته در واگادوگو، پایتخت بورکینافاسو توافقنامه آتش بس و استقرار تدریجی ارتش مالی به کیدال را امضا کردند تا زمینه برای برگزاری انتخابات سراسری این کشور فراهم شود.




نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=87400