۶ سرباز ارتش لیبی در حمله به جنوب شهرت سرت این کشور کشته شدند

تاریخ ۰۵ تیر ۱۳۹۲ - ۰۵:۲۰ | عنوان: ليبي


حمله افراد ناشناس به یک پست بازرسی ارتش در جنوب شهر سرت لیبی به کشته شدن ۶ سرباز این کشور منجر شد.
به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری فرانسه، یک افسر ارتش لیبی اعلام کرد که شش سرباز این کشور امروز سه شنبه در حمله به پست ایست و بازرسی وابسته به ارتش در روستای خشوم الخیل در حدود 120 کیلومتری جنوب سرت کشته شدند.

خالد العکاری یک مقام نظامی محلی گفت: این حمله سحرگاه امروز سه شنبه علیه پست بازرسی ارتش در روستای خشوم الخیل در جنوب سرت روی داد که متاسفانه به کشته شدن شش تن از سربازانمان منجر شد.

حملات افراد مسلح در مناطق مختلف لیبی در حالی ادامه دارد که دولت لیبی برای بازسازی دستگاه‌های امنیتی خود و به خصوص ارتش به دنبال کمک گرفتن از اتحادیه اروپا است.

برخی کارشناسان عاملان این حملات را شبه نظامیانی می‌دانند که پس از سرنگون کردن نظام معمر القذافی می‌خواهند خود بدون نظارت وزارت کشور کنترل امنیت در برخی مناطق را در دست داشته باشند و ارتش در این امر دخالتی نداشته باشد.




نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=86804