وزیر خارجه الجزایر با همتای روس خود درباره سوریه گفت‌وگو می‌کند

تاریخ ۰۴ تیر ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۵ | عنوان: الجزاير


وزیر خارجه الجزایر برای بررسی تقویت روابط کشورش با روسیه و گفت‌وگو درباره بحران سوریه امروز به مسکو می‌رود.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از خبرگزاری فرانسه، وزیر امور خارجه الجزایر امروز دوشنبه در سفر رسمی دو روزه به روسیه می رود.

وزارت خارجه الجزایر در بیانیه ای اعلام کرد: مراد مدلسی به دعوت رسمی سرگئی لاوروف همتای روس خود به این کشور سفر می کند.

وزارت خارجه الجزایر در این بیانیه تاکید کرد: مدلسی در سفر به روسیه تقویت روابط و همکاری دوجانبه را بررسی خواهد کرد و به رایزنی های سیاسی در چارچوب همکاری راهبردی دو کشور ادامه می دهد.

مدلسی در این سفر با مقامات روسیه درباره گسترش روابط اقتصادی و بازرگانی دو کشور و برخی مسایل مهم منطقه‌ای و بین‌المللی مورد علاقه دو کشور از جمله بحران سوریه، روند صلح خاور میانه و اوضاع مناطق شمال آفریقا گفت‌وگو خواهد کرد.




نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=86784