گامبیا: غرب به اسم مبارزه با تروریسم مردم بی‌گناه را به خاک و خون می‌کشد

تاریخ ۲۸ خرداد ۱۳۹۲ - ۰۸:۴۹ | عنوان: گامبيا


رئیس جمهور گامبیا تاکید کرد: رویکرد غرب در مبارزه با تروریسم با فریبکاری و ریاکاری بسیار زیادی همراه است.
به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری شینهوا، «یحیی جامه»، رئیس جمهور گامبیا از برخی کشورهای غربی به علت کشتار مردم بی گناه به اسم مبارزه با تروریسم به شدت انتقاد کرد.

وی طی مراسمی در منطقه ساحل غربی آفریقا گفت: جنگ با تروریسم از سوی کشورهای غربی، جنگ با مردم بی گناه است.

رئیس جمهور گامبیا با اشاره به بکارگیری پهپادهای آمریکا علیه شهروندان هر کشوری که آنها را به پناه دادن به تروریست‌ها متهم می‌کند افزود: غرب به اسم مبارزه با تروریسم، در حال کشتن افراد بی گناه در کشورهای خارجی است.

وی با تاکید بر اینکه بیشتر افرادی که در عملیات ضد تروریستی کشته شده‌اند تروریست نیستند، گفت: رویکرد غرب در مبارزه با تروریسم با فریبکاری و ریاکاری بسیار زیادی همراه است




نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=86612