کشته شدن افسر مصری توسط افراد ناشناس در العریش

تاریخ ۲۰ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۳ | عنوان: مصر


منابع امنیتی مصر گزارش دادند که افراد ناشناس یک افسر از یگان مبارزه با تروریسم را در استان شمال سینا به قتل رساندند.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از خبرگزاری آلمان، «محمد سید عبدالعزیز ابوشقره» افسر مصری از یگان مبارزه با تروریسم بین‌المللی در دستگاه امنیت ملی شمال سینا در اثر تیراندازی از سوی افراد ناشناس در شهر العریش کشته شد.

منبع امنیتی مصر گفت که این افسر با یک خودروی ویژه دستگاه امنیت ملی در خیابان اصلی شهر العریش در حال حرکت بود که از سوی افراد مسلح ناشناس هدف حمله قرار گرفته و در جا کشته شد.

شاهدان عینی گفتند که مهاجمان خودروی ابوشقره را تصرف کرده و فرار کردند.

شمال سینا به دنبال این حادثه شاهد آماده‌باش امنیتی ارتش است و گشتی‌های امنیتی و ایست‌های بازرسی در آن را افزایش داده‌اند.

این در حالی است که دو هفته پیش نیز سینا شاهد اقدام افراد مسلح ناشناس به ربایش هفت سرباز مصری بود که طی عملیات ارتش آزاد شدند.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=86452