دستگیری 25 نفر در تظاهرات‌های مقابل سفارت آمریکا در قاهره

تاریخ ۱۹ خرداد ۱۳۹۲ - ۰۶:۳۲ | عنوان: مصر


یک منبع امنیتی مسئول در وزارت کشور مصر اعلام کرد که نیروهای امنیتی این کشور شب گذشته در جریان تظاهرات در مقابل سفارت آمریکا در قاهره، 25 نفر را دستگیر کردند.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه الیوم السابع، یک منبع امنیتی مسئول در وزارت کشور مصر تاکید کرد که دستگاه‌های امنیتی موفق شدند 25 نفر از متهمان به اغتشاش در مقابل سفارت آمریکا در قاهره را دستگیر کنند و اجرای اقدامات قانونی درباره آنها و ارجاع آنها به دادستانی در حال انجام است.

این منبع اظهار داشت که شب گذشته گروهی از اغتشاش‌گران در مقابل سفارت آمریکا در قاهره تجمع کرده و به سمت نیروهای امنیتی حاضر در مکان سنگ، آجر و کوکتل مولوتف پرتاب می‌کردند.

به گفته این منبع، دستگاه‌های امنیتی نیز با اغتشاشگران برخورد و 25 نفر از آنها را که جلوی تردد خودروها در جاده کورنیش را گرفته و سنگ و کوکتل مولوتف به سمت نیروهای امنیتی پرتاب می‌کردند، دستگیر کنند.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=86410