53 درصد مصری‌ها موافق مرسی هستند

تاریخ ۰۸ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۴ | عنوان: مصر


نتایج تازه‌ترین نظرسنجی که یک مرکز تحقیقات آمریکایی به‌عمل آورده است، نشان می‌دهد که 53 درصد مصری‌ها،‌ «محمد مرسی» رئیس جمهور این کشور را تائید می‌کنند.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه الیوم السابع، نظرسنجی که مرکز تحقیقات «پیو» انجام داده، نشان می‌دهد که در حال حاضر 53 درصد مصری‌ها، مرسی را تائید می‌کنند و 63 درصد نیز به اخوان‌المسلمین نگاه مثبت دارند.

بر اساس این نظرسنجی نسبت تائید جبهه نجات ملی و شخصیت‌های معارض کاهش یافته و اکثریت نیز به ارتش احترام می‌گذارند.

نتایج نظرسنجی نشان داد که 30 درصد مصری‌ها معتقدند که کشورشان در مسیر درست حرکت می‌کند در حالی که اکثریت معتقد بودند که قانون‌مداری و سطح زندگی مردم پائین آمده و دولت قادر نیست از آزادی‌های دینی حمایت کند.

برخی‌ها نیز گفتند که بحران اقتصادی کنونی در مصر امری طبیعی است و مهم اقداماتی است که برای خروج از این بحران انجام خواهد شد.

در این نظرسنجی آمده است که دودستگی‌های ایدئولوژیکی و حزبی بیشتر شده و خبر از پیامدهای ناگوار بر آینده دموکراسی در مصر می‌دهد همچنانکه اکثریت مصری‌ها از روند دموکراسی در کشورشان راضی نیستند و به سلامت انتخابات آینده نیز اطمینان ندارند.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=86215