الشباب همچنان تهدید است

تاریخ ۰۶ خرداد ۱۳۹۲ - ۰۶:۱۷ | عنوان: سومالي


رئیس جمهور سومالی گروه شورشی الشباب را همچنان تهدیدی برای کشورش، منطقه و جهان خواند و در عین حال از تلاش برای ساختن سومالی یکپارچه از طریق گفت‌وگو و روش‌های مسالمت آمیز سخن گفت.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از خبرگزاری فرانسه، حسن شیخ محمود، رئیس جمهور سومالی در حاشیه بیست و یکمین نشست سران کشورهای عضو اتحادیه آفریقا در آدیس آبابا، پایتخت اتیوپی اعلام کرد: الشباب به واقع شکست خورده است و اعضای آن فراری هستند، با این حال، تهدید آن همچنان در سومالی وجود دارد و تا زمانی که این تهدید در سومالی وجود دارد، تهدید در منطقه و کل جهان نیز وجود خواهد داشت.

وی با اشاره به اینکه فرماندهی عناصر الشباب نابود شده است، گفت: عناصر این گروه شورشی به علت همین شکست خود، هم اکنون در حال جنگ با یکدیگر هستند.

حسن شیخ محمود ادامه داد: دولت کنونی سومالی با اوضاع دشواری در احیا و توسعه نهادهای دولتی، نیروهای امنیتی و نظام قضایی خود روبه رو است و در این زمینه ها به حمایت جامعه بین المللی نیاز دارد.

رئیس جمهور سومالی تاکید کرد که دولتش در حال پرداختن به ضرورت تحقق وحدت در سومالی از طریق گفت‌وگو و روش های مسالمت آمیز است.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=86138