البرادعی: گفت‌وگوی معارضین و مرسی قطع نشده است

تاریخ ۰۲ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۶ | عنوان: مصر


رئیس حزب الدستور و از رهبران جبهه معارض نجات ملی مصر تاکید کرد که گفت‌وگو بین معارضین و رئیس جمهور قطع نشده است.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از رسانه‌های مصری، «محمد البرادعی» گفت که مخالفت جبهه نجات ملی با دیدار با «محمد مرسی» به معنای قطع گفت‌وگو بین معارضین و مرسی نیست.

وی اشاره کرد که تعداد زیادی از شخصیت‌ها برای عهده‌داری منصب نخست‌وزیری صلاحیت دارند اما ریاست جمهوری با آنها مخالفت می‌کند.

البرادعی همچنین اظهار داشت که جبهه نجات ملی مصر از طرح «شورش» حمایت می‌کند و تاکید کرد که این طرح یک کودتا نیست بلکه یک روش دموکراتیک برای سلب اعتماد از رئیس جمهور است و در کانادا، سوئیس و آمریکا نیز چنین اقداماتی صورت گرفته است.

وی تصریح کرد: انقلاب برای ایجاد نظام دموکراتیک رخ داد اما چیزی که اکنون وجود دارد، هیچ ارتباطی به دموکراسی ندارد.

گروهی از معارضان مصر طرحی با عنوان «شورش» جهت جمع‌آوری امضا با هدف سلب اعتماد از مرسی و دعوت برای برگزاری انتخابات زودهنگام ریاست جمهوری را آغاز کرده‌اند که تا کنون دو میلیون امضا جمع‌آوری شده است.

طرح «شورش» اول ماه می در میدان التحریر با هدف جمع‌آوری 15 میلیون امضا به منظور سلب اعتماد از مرسی و برگزاری انتخابات زودهنگام آغاز شد.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=86021