اعلام حمایت القاعده در مغرب عربی از سلفی‌های تونس

تاریخ ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۰۵:۳۶ | عنوان: شمال آفريقا


القاعده در مغرب اسلامی با اعلام حمایت از سلفی‌ها در تونس از آنها خواست در واکنش به اقدامات تحریک آمیز دولت مرتکب اقدامی نشوند که حمایت مردمی را از دست بدهند.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از خبرگزاری فرانسه، یکی از سرکرده‌های القاعده در مغرب اسلامی از سلفی های تونس که امروز یکشنبه با نیروهای پلیس درگیر شدند خواست اجازه ندهند نظام حاکم بر تونس آنها را تحریک کند.

مرکز نظارت بر پایگاه های اینترنتی تندروها در آمریکا در پیامی به نقل از شیخ ابو یحیی الشنقیطى عضو هیات الشریعه القاعده در مغرب اسلامی گفت: هوشیار باشید که دولت تونس تلاش می کند با وحشی گری شما را وادار به ارتکاب اقداماتی کند تا شما حمایت مردمی را که از آن برخوردار هستید از دست بدهید.

این سرکرده القاعده در مغرب اسلامی از اقدامات سلفی‌های تندرو در تونس حمایت کرده و از آنها خواسته است با ادامه این اقدامات، حرکتی را که آغاز کرده اند به ثمر برسانند.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=85958