مرسی تحولات امنیتی سینا را با وزرای کشور و دفاع بررسی کرد

تاریخ ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۰:۳۴ | عنوان: مصر


رئیس جمهور مصر در نشستی با وزرای کشور و دفاع و رئیس دستگاه اطلاعات این کشور در کاخ ریاست جمهوری، تحولات امنیتی در سینا را مورد بررسی قرار داد.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه الیوم السابع، «محمد مرسی» با «محمد ابراهیم»، «عبدالفتاح السیسی» و «رأفت شحاته» در راستای تلاش‌های مستمر برای آزادسازی سربازان ربوده شده مصری در سینا، نشستی را تشکیل داد.

در این نشست تحولات امنیتی سینا و تلاش‌های مربوط به سرعت عمل در آزادسازی سربازان ربوده شده و همچنین آمادگی برای تعامل با این قضیه و اجرای دستورات رئیس جمهور برای اتخاذ تصمیمات قاطع در جهت حمایت از جان سربازان و ابهت دولت مورد بررسی قرار گرفت.

در این دیدار همچنین شایعات برخی رسانه‌ها درباره وجود اختلاف بین موسسات دولت مورد بررسی قرار گرفت و طرفین در این نشست بر وجود توافق بین همه موسسات تاکید کردند و گفتند که این شایعات بی‌پایه و اساس است.

در این نشست همچنین تاکید شد که شهروندان باید اطلاعات را از بیانیه‌های رسمی و معتبر دریافت کنند.

بر اساس این گزارش نیروهای پلیس و ارتش مصر به دنبال ربوده شدن هفت سرباز مصری در سینا از روز جمعه تا کنون گذرگاه مرزی رفح را بسته‌اند و همین امر باعث ازدحام جمعیت مسافران در پشت گذرگاه در دو طرف مصری و فلسطینی شده است.

از سوی دیگر منابع مصری گزارش دادند که مرسی به السیسی برای اجرای عملیات نظامی محدود در سینا به منظور آزادسازی سربازان ربوده شده چراغ سبز اعطا کرده است.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=85935