جلسه رأی اعتماد سفیر جدید آمریکا در لیبی در میان ترس و واهمه

تاریخ ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۰۵:۲۱ | عنوان: ليبي


نامزد «باراک اوباما» برای احراز سمت سفیری آمریکا در «لیبی» در شرایطی در جلسه استماع رأی اعتماد کنگره شرکت می‌کند که نگرانی‌ها در میان دولتمردان آمریکا در خصوص امنیت دیپلمات‌های آمریکا در کشورهای خارجی همچنان به قوت خود باقی است.
به گزارش فارس به نقل از شبکه «الجزیره»، «دبورا جونز» نامزد «باراک اوباما» برای احراز سمت سفیری آمریکا در «لیبی» در میان نگرانی‌ها درباره امنیت مأموریت‌های دیپلماتیک آمریکا در خارج از این کشور، روز سه‌شنبه در جلسه رأی اعتماد حاضر شد.

در 11 سپتامبر سال 2012، در حمله به کنسولگری آمریکا در شهر «بنغازی» لیبی، «کریستوفر استیونز» سفیر آمریکا در لیبی به همراه سه دیپلمات دیگر آمریکایی کشته شدند.

پیش از این حمله، یک فیلم آمریکایی موهن به پیامبر اکرم (ص) در یوتیوب به نمایش درآمده بود که همین امر خشم مسلمانان در سراسر جهان و لیبی را برانگیخت و یکی از دلایل حمله به کنسولگری آمریکا در بنغازی همین فیلم موهن بود.

جونز، دیپلمات بازنشسته در حوزه خاورمیانه، در میان نگرانی‌های مداوم آمریکا درباره امنیت دیپلمات‌های این کشور در خارج از کشور در جلسه استماع رأی اعتماد شرکت کرد.

جونز، سفیر سابق آمریکا در کویت است و در سفارتخانه‌ها و کنسولگری‌های سوریه، ترکیه و امارات عربی متحده و اتیوپی فعالیت کرده است.

همچنان جدال‌های سیاسی در واشنگتن در خصوص واکنش اولیه مقامات آمریکایی و اوباما به حمله بنغازی وجود دارد و جمهوری‌خواهان دولت اوباما را به خودداری کردن از ارائه اطلاع صحیح متهم کردند و کاخ سفید نیز از عملکرد خود در خصوص این موضوع دفاع کرده است.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=85717