مصر و عربستان مانور مشترك برگزار مي‌كنند

تاریخ ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۰۸:۳۰ | عنوان: مصر


نيروهاي عربستان و مصر به صورت مشترك مانور زميني در شهر تبوك عربستان تحت عنوان «تبوك 3» برگزار مي‌كنند.
به گزارش خبرگزاري فارس به نقل از الاهرام، نيروهاي مصري شركت‌كننده در مانور مشترك با عربستان، مصر را به مقصد عربستان ترك كردند.

در اين مانور يگان‌هاي پياده‌نظام، توپخانه‌اي، زرهي و دفاع هوايي حضور خواهند داشت و قرار است طي روزهاي 8 الي 26 ماه مي جاري(18 ارديبهشت تا 5 خرداد) در شهر تبوك عربستان برگزار شود.

اين مانور شامل ارتقاي ميزان توانايي‌هاي فني و جنگي نيروهاي دو طرف مصري و عربستاني در موضوعات كلي و تخصصي و برنامه‌ريزي براي هدف‌گيري دقيق است.

مصر و عربستان نخستين مانور نظامي مشترك خود را در سال 2010 در شهر تبوك برگزار كردند.

نيروهاي مسلح مصري و همتاي عربستاني آنها سالانه به صورت دوره اي در آب هاي منطقه اي مانور دريايي برگزار مي كنند.

آخرين مانور دريايي در سپتامبر گذشته تحت نام "مرجان 13" در آب هاي عربستاني برگزار شد؛ در اين رزمايش عمليات يگانهاي ويژه دريايي، عمليات يورش با مشاركت هواپيماهاي عمود پرواز، عمليات سوخت رساني به كشتيها و حملات هوايي مرور شد

در پايان آن رزمايش سرلشكر "صدقي صبحي" رييس ستاد ارتش مصر حضور يافت.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=85647