درگيري مخالفان و موافقان رئيس‌جمهوري مصر و زخمي‌شدن ده‌ها تن

تاریخ ۳۱ فروردین ۱۳۹۲ - ۱۱:۳۲ | عنوان: مصر


وزارت بهداشت مصر اعلام كرد، تعداد زخمي‌هاي درگيري‌هاي 24 ساعت گذشته مخالفان و موافقان دولت در قاهره به 129 تن رسيده است، اين در حالي است كه در ديگر شهرهاي مصر نيز درگيري‌هاي شديدي ميان دو گروه روي داده است.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، به نقل از پايگاه اينترنتي شبكه خبري الجزيره، وزارت بهداشت مصر با اعلام اين خبر تاكيد كرد كه برخي از زخمي‌شدگان با گلوله‌هاي شكاري هدف قرار گرفته‌اند و مواردي از شكستگي و آسيب‌ديدگي با اشياء تيز نيز در ميان تظاهركنندگان مجروح ديده مي‌شود.

بنا بر اعلام منابع پليس مصر، درگيري‌ها زماني آغاز شد كه تعدادي از تظاهركنندگان مخالف دولت به سوي تجمع گروهي از حاميان محمد مرسي، رئيس‌جمهوري مصر كه در منطقه‌اي در نزديكي ميدان التحرير قاهره تجمع كرده بودند حركت كردند و دو گروه پس از لحظاتي با هم درگير شدند.

بنا بر اين گزارش دو طرف براي رويارويي با يكديگر از سنگ، كوكتل مولوتف و بمب‌هاي دستي دودزا استفاده كردند و پس از مدتي مواردي نيز از استفاده از تفنگ‌هاي شكاري براي رويارويي با يكديگر در اين درگيري مشاهده شد.

با بالا گرفتن درگيري‌ها در قاهره پليس و نيروهاي ضد شورش مصر وارد صحنه شدند و با استفاده از گاز اشك‌آور، باتوم و ديگر وسايل، سعي در متفرق كردن تظاهركنندگان كردند.

در همين حال در شهرهاي ديگر مصر از جمله اسكندريه و شهر المنصوره مركز استان الدقهليه نيز درگيري‌هاي شديدي ميان هواداران و مخالفان مصري روي داد كه در اين درگيري‌ها نيز ده‌ها تن زخمي شدند.

در پي اين حوادث وزارت كشور مصر نيز با صدور بيانيه‌اي از تمامي گروه‌هاي سياسي اين كشور خواست تا از هواداران خود بخواهند از تنش دوري كنند.

اين وزارتخانه در عين حال تاكيد كرد كه در مقابل هرگونه آشوب و ناامني خواهد ايستاد.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=85320