ليبي همچنان براي تحويل بازماندگان قذافي از مصر مصمم است

تاریخ ۲۰ فروردین ۱۳۹۲ - ۱۱:۰۵ | عنوان: مصر


دولت ليبي اعلام كرد كه به تلاش‌ها براي تحويل پسر عموي معمر قذافي از مصر جهت محاكمه در اين كشور ادامه مي‌دهد.


به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، به نقل از خبرگزاري فرانسه، علي زيدان، نخست وزير ليبي در گفت‌وگويي مطبوعاتي در طرابلس اعلام كرد: ليبي اخيرا درخواستي را براي بازنگري در حكم دادگاه مصري مبني بر مخالفت با تحويل احمد قذاف الدم، پسر عموي معمر قذافي، ديكتاتور سابق ليبي از سر گرفته است.

وي گفت: هدف از اين تلاش‌ها تحويل احمد قذاف الدم از مصر و محاكمه وي به اتهام فساد در داخل خاك ليبي است.

وي در ادامه اعلام كرد: دولت ليبي و مصر اخيرا تصميم گرفتند در حكم دادگاه اداري مصر مبني بر مخالفت با تحويل احمد قذاف الدم به ليبي بازنگري كنند.

زيدان ادامه داد: دولت مصر ضمن فهم كامل اينكه تحويل احمد قذاف الدم اقدامي قانوني است، تاكيد كرده است كه وي به زودي به ليبي منتقل شده و تحت محاكمه‌اي عادلانه قرار خواهد گرفت.

دادگاه اداري مصر پيشتر با تحويل احمد قذاف الدم كه نوزدهم مارس در قاهره بازداشت شده بود، به ليبي مخالفت و اعلام كرد كه وي بايد در مصر محاكمه شود به نحوي كه تحقيقات درباره جنايات وي در مصر ادامه دارد.





نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=85070