مجلس شوراي مصر تجاوز به محل اقامت كاردار ايران در قاهره را محكوم كند

تاریخ ۱۸ فروردین ۱۳۹۲ - ۰۵:۲۲ | عنوان: آفريقا


عضو مجلس شوراي مصر و رئيس حزب الجيل اين كشور بر مخالفت خود با هرگونه تلاش براي تجاوز به محل اقامت كاردار ايران در قاهره تاكيد و از مجلس شورا خواست تا اين اقدام را محكوم كند.

«ناجي الشهابي» در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري فارس در قاهره افزود كه هرگونه تلاش براي تجاوز به محل اقامت سفير ايران در قاهره نقض قانون اساسي، قوانين بين‌المللي و منشور سازمان ملل متحد است.

وي گفت كه با ارائه درخواستي به مجلس شورا بررسي اين موضوع و علت آن و نيز محكوم كردن اين اقدام برخي گروه‌ها و همچنين ضرورت تلاش براي حمايت از هيئت ديپلماتيك ايران در قاهره را خواستار خواهد شد.

الشهابي اظهارداشت كه از مخالفت جريان سلفي با برقراري روابط با كشور اسلامي ايران تعجب مي‌كند در حالي كه آنها از روابط مصر با اسرائيل، روسيه، چين و آمريكا كه كشور اسلامي نيستند و حتي كشوري بي‌دين و بي‌ايمان به خداوند هستند، سخني به ميان نمي‌آورند.

وي تاكيد كرد كه سلفي‌ها شناخت كافي از ايران و ميزان دينداري آن ندارند و اين اسرائيل، آمريكا و هم‌پيمانان آنها هستند كه از قطع روابط بين قاهره و تهران سود مي‌برند زيرا توسعه روابط بين مصر و ايران طرح خاورميانه جديد را كه آمريكا به دنبال اجرايي كردن آن است، تهديد مي‌كند در حالي كه از جهل و ناداني برخي جريان‌ها در جهت ايجاد شكاف و اختلافات بين سني‌ها و شيعيان بهره‌برداري مي‌كنند.

الشهابي در پايان بر ضرورت برقراري روابط كامل ديپلماتيك، تجاري و راهبردي با ايران برادر و عدم توجه به تلاش‌هايي كه براي فتنه‌انگيزي صورت مي‌گيرد، تاكيد كرد و افزود كه هدف از اين تلاش‌ها ايجاد تفرقه بين مسلمانان است و بايد توجه داشت كه همكاري عربي با ايران، اعراب را در موضع قدرت قرار مي‌دهد.





نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=84989