رایزنی جماعت اسلامی و حزب الوسط مصر برای تشکیل ائتلاف انتخاباتی

تاریخ ۲۶ اسفند ۱۳۹۱ - ۰۶:۵۱ | عنوان: مصر


برخی منابع آگاه در داخل جماعت اسلامی از وجود رایزنی‌ها بین این جماعت با حزب الوسط برای ایجاد ائتلاف انتخاباتی خبر دادند.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در قاهره، برخی منابع گفتند که رایزنی‌هایی بین جماعت اسلامی و حزب الوسط برای ایجاد ائتلاف انتخاباتی در جریان است که ممکن است حزب «مصر قوی» به ریاست «عبدالمنعم ابوالفتوح» و «مصر المستقبل» به ریاست دکتر «عمر خالد» نیز به آن بپیوندند.

این منابع گفتند که این رایزنی‌ها پس از آن آغاز شد که تلاش‌ها برای ایجاد ائتلاف اسلامی گسترده بین جماعت اسلامی و شیخ «حازم صلاح ابواسماعیل» و چند حزب و جریان دیگر به بن‌بست رسید که دلیل آن مخالفت ابواسماعیل با رهبری ائتلاف و اختصاص تعداد نفرات برابر این جماعت و هم‌پیمانانش در لیست ائتلافی بود که رابطه بین دو طرف را به بن‌بست کشاند.

به گفته این منابع رایزنی‌ها بین حزب الوسط و جماعت اخوان‌المسلمین پیشرفت‌های زیادی نکرده است و دو طرف همچنان در حال بررسی طرح‌ها و امکان ایجاد ائتلاف و معیارهای نامزدی در انتخابات پیش از ورود به جزئیات هستند.

این در حالی است که مهندس «عاصم عبدالماجد» عضو مجلس شورای جماعت اسلامی ایجاد ائتلاف بین حزب الوسط، ابوالفتوح و عمر خالد را بعید دانست.

«خالد الشریف» مشاور رسانه‌ای حزب سازندگی و توسعه نیز با اشاره به اختلافات شدید بین جماعت اسلامی و دو حزب یاد شده، بر دشواری ایجاد ائتلاف بین آنها تاکید کرد.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=84728