سخنگوی مرسی: گفت‌وگوهای ملی همچنان ادامه دارد

تاریخ ۱۸ اسفند ۱۳۹۱ - ۱۷:۰۱ | عنوان: مصر


سخنگوی رسمی نهاد ریاست جمهوری مصر اعلام کرد که گفت‌وگوهای ملی همچنان ادامه دارد و جلسات گفت‌وگو به طور مرتب برگزار می‌شود.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه الیوم السابع، «ایهاب فهمی» گفت که طرح «محمد مرسی» رئیس جمهور مصر در خصوص دعوت از گروه‌های مختلف سیاسی و ملی برای شرکت در گفت‌وگوهای ملی همچنان پابرجاست و هر یک از گروه‌ها که تمایل به شرکت در جلسات گفت‌وگو دارند، می‌توانند در این جلسات شرکت کنند.

وی افزود که توافق در خصوص توسعه دستور کار جلسات گفت‌وگوی ملی و بررسی مسائل سیاسی و تعدادی پرونده‌های اقتصادی و جمعی و قضایایی که برای شهروندان دارای حائز اهمیت است، صورت گرفته است.

این در حالی است که جبهه نجات ملی معارض مصر شرکت در جلسات گفت‌وگوی ملی را تحریم و اعلام کرده است که مرسی خواسته‌های این جبهه از جمله انحلال دولت قندیل و تشکیل دولت بی‌طرف را نادیده گرفته است.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=84531