معترضان مصری مجتمع التحریر را به تعطیلی کشاندند

تاریخ ۰۷ اسفند ۱۳۹۱ - ۰۴:۳۵ | عنوان: مصر


ده‌ها نفر از تحصن‌کنندگان در میدان التحریر در راستای اجرای فراخوان گروه‌های مختلف برای برگزاری نافرمانی مدنی، مجتمع التحریر را تعطیل کردند.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه الشروق، ده‌ها نفر از معترضان مصری صبح امروز جلوی کارکنان مجتمع التحریر را گرفته و مانع ورود آنها به داخل مجتمع شدند.

این نخستین بار نیست که معترضان مصری باعث تعطیلی مجتمع التحریر می‌شوند و پیش از این نیز به نشانه خشم خود از سیاست‌های «محمد مرسی» رئیس جمهور مصر و اعتراض به اقدامات جماعت اخوان‌المسلمین مبنی بر سلطه بر تمامی ارکان دولت و نیز قصاص شهدا و ضرورت محاکمه عاملان قتل انقلابیون، مجتمع التحریر را تعطیل کرده بودند.

این در حالی است که در تعدادی از شهرهای مصر از جمله پورت سعید و المحله الکبری نافرمانی مدنی اجرا شده و مردم سینا نیز اعلام کرده‌اند که در اعتراض به سیاست به حاشیه راندن و مستثنی کردن آنها از تسهیلاتی که ریاست جمهوری برای شهرهای ساحل کانال سوئز در نظر گرفته است، از روز سه‌شنبه دست به اعتصاب عمومی و نافرمانی مدنی خواهند زد.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=84333