صباحی: جبهه نجات ملی هنوز تصمیمی درباره شرکت در گفت‌وگوی ملی اتخاذ نکرده است

تاریخ ۲۵ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۲:۰۴ | عنوان: مصر


موسس جریان مردمی مصر و از رهبران جبهه نجات ملی معارض این کشور تاکید کرد که این جبهه هنوز تصمیمی برای شرکت در گفت‌وگوی ملی به دعوت ریاست جمهوری اتخاذ نکرده است.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از پایگاه الیوم السابع، «حمدین صباحی» گفت که اعضای جبهه نجات ملی تماس‌هایی از حزب النور برای برگزاری نشست و بررسی احتمال حضور رهبران این جبهه در گفت‌وگوی ملی به دعوت ریاست جمهوری، دریافت کرده‌اند اما جبهه نجات ملی هنوز تصمیمی برای شرکت در این گفت‌وگوها اتخاذ نکرده است.

وی در حاشیه نشست هیئت امنای جریان مردمی اظهار داشت که در جریان درگیری‌های نیروهای امنیتی و تظاهرات‌کنندگان در روز دوشنبه، در اطراف کاخ الاتحادیه حضور نداشته است.

صباحی همچنین از هر گونه اظهارنظر درباره اظهارات «عمرو موسی» رئیس حزب کنگره مبنی بر اینکه «صباحی جبهه خواهان برگزاری انتخابات زودهنگام ریاست جمهوری را رهبری می‌کند» خودداری کرد.

دو روز پیش نیز خبرنگار خبرگزاری فارس در قاهره گزارش داد که صباحی در دیدار با فرستاده اتحادیه اروپا پیشنهاد این اتحادیه برای گفت‌وگوی بدون شرط صباحی با مرسی را رد کرده است.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=84095