حرکت تظاهرات‌کنندگان مصری به سمت کاخ ریاست جمهوری

تاریخ ۲۱ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۱:۵۰ | عنوان: مصر


هزاران نفر از معترضان مصری امروز پس از اقامه نماز جمعه با برپایی تظاهراتی از مقابل مسجد النور در العباسیه به سمت کاخ الاتحادیه در خیابان دانشگاه عین شمس حرکت کردند.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از رسانه‌های مصر، هزاران نفر از مخالفان رئیس جمهور مصر از مقابل مسجد النور در العباسه به سمت کاخ الاتحادیه در حرکت هستند.

تظاهرات کنندگان با سر دادن شعارهایی براندازی دولت و قصاص شهدا و نیز برکناری دادستان کل را خواستار شدند.

تظاهرات‌کنندگان همچنین شعارهایی علیه خشونت‌های وزارت کشور علیه معترضان سر دادند و پلاکاردهایی در دست دارند که بر روی آنها نوشته شده است:«ای فرعون برو... حکومت اخوان المسلمین سرنگون باید گردد».

تظاهرات‌کنندگان همچنین پرچم مصر و تصاویر جمال عبدالناصر را در دست دارند.

از سوی دیگر تظاهرات‌کنندگان کاخ الاتحادیه عصر امروز خیابان المیرغنی را به دلیل ازدحام جمعیت در مقابل دروازه شماره 4 و باشگاه هیلوبوس، مسدود کردند.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=83999