فرانسه: شهر کیدال مالی تحت کنترل نظامیان فرانسوی قرار دارد

تاریخ ۱۸ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۱:۰۵ | عنوان: مالي


وزیر دفاع فرانسه در اظهاراتی از کنترل شهر کیدال مالی توسط نظامیان فرانسوی تحت حمایت و پشتیبانی نیروهای آفریقایی و نظامیان چاد خبر داد.
به گزارش فارس به نقل از خبرگزاری فرانسه، «ژان ایو لودریان» وزیر دفاع فرانسه شب گذشته اعلام کرد: «شهر کیدال در شمال مالی تحت کنترل نیروهای فرانسوی که از سوی نیروهای آفریقایی و به ویژه نظامیان چاد حمایت و پشتیبانی می‌شوند، قرار دارد.

بر اساس این گزارش، حدود یکهزار و 800 نظامی چاد ظرف روزهای اخیر وازد شهر کیدال به عنوان یکی از مراکز قدیمی تمرکز گروه‌های مسلح در شمال مالی شدند تا به تامین امنیت این شهر که نظامیان فرانسوی کنترل فرودگاه آن را نیز در دست دارند، کمک کنند.

بر اساس این گزارش، گروه شورشی طارق موسوم به «جنبش ملی برای آزادی ازواد» (MNLA)، پیش از این در روز سه‌شنبه اعلام کرد که به طور 100 درصد با نیروهای فرانسوی در شمال مالی هماهنگ شده و با آنها در مقابله با تروریست‌ها و گروه‌های مسلح همکاری دارد.

وزیر دفاع فرانسه در خصوص این همکاری نیز اعلام کرد: «بله ما در کیدال با جنبش ملی برای آزادی ازواد ارتباط موثر داریم.»



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=83977