حزب اصلاح اجتماعی کویت مداخله نظامی فرانسه در مالی را محکوم کرد

تاریخ ۰۶ بهمن ۱۳۹۱ - ۱۷:۰۶ | عنوان: مالي


حزب اصلاح اجتماعی کویت، مداخله نظامی فرانسه در مالی را محکوم کرد و گفت: این جنگ چیزی جز تشدید بحران و قحطی‌زدگی، کشتار، نابودی و آوارگی برای مردم مالی ندارد.
به گزارش فارس به نقل از پایگاه خبری الوفد، جمعیت اصلاح اجتماعی کویت در بیانیه‌ای که امروز پنجشنبه منتشر کرد گفت: مداخله فرانسه با جنگ افزارهای در مالی که ابزار کشتار و نابودی در این کشور است با نگرانی شدید دنبال می‌کنیم. نیروهای فرانسوی در حملات خود دیگر تفاوتی بین جنگجویان با شهروندان بی گناه اعم از زنان و کودکان و سالخوردگان قائل نمی‌شوند.

در این بیانیه آمده است: مداخله فرانسه درد و رنج مردم مسلمان شمال مالی را مضاعف کرده است و فقر و قحطی را بیشتر کرده است به گونه‌ای که تاکنون بیش از 700 هزار نفر از جنگ مالی آواره شده‌اند.

این حزب کویتی از همه نهادهای اسلامی و جهانی به خصوص سازمان کنفرانس اسلامی، اتحادیه آفریقا، اتحادیه عرب و شورای همکاری خلیج فارس خواست برای توقف ماشین جنگی فرانسه و حل مسالمت آمیز مناقشه مالی وارد عمل شوند.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=83605