گفت‌وگوی تونس و الجزایر درباره پیامدهای نگران کننده جنگ مالی

تاریخ ۰۴ بهمن ۱۳۹۱ - ۰۵:۴۷ | عنوان: آفريقا


رئیس جمهور تونس در گفت‌وگو با رئیس پارلمان الجزایر بر ضرورت اتخاذ راهبردی برای مقابله با پیامدهای جنگ در مالی تاکید کرد.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از خبرگزاری فرانسه، «المنصف المرزوقی»، رئیس جمهور تونس و عبدالقادر بن صالح، رئیس پارلمان الجزایر امروز سه شنبه در حاشیه نشست توسعه اقتصادی کشورهای عربی در ریاض با یکدیگر درباره پیامدهای جنگ مالی بر کشورهای منطقه و ضرورت اتخاذ راهبردی مشترک برای مقابله با گروه‌های تندرو مسلح گفت‌وگو کردند.

ریاست جمهوری تونس در بیانیه‌ای اعلام کرد که دو طرف به بررسی تحولات مالی و ساز و کارهای هماهنگی بین دو کشور برای مقابله با پیامدهای جنگ به خصوص با توجه به پراکنده بودن گروه های تندرو در منطقه ساحل و مرکز آفریقا و قاچاق سلاح از سوی آنها پرداختند.

در این بیانیه آمده است: کشورهای منطقه و به خصوص کشورهای مغرب عربی باید راهبردی روشن برای مقابله با چالش های امنیتی اتخاذ کنند.

رئیس جمهور تونس پیش از این اعلام کرده بود که کشور به دالانی برای انتقال تروریست‌ها به شمال مالی بدل شده است.

تونس، لیبی و الجزایر ماه جاری توافقنامه تقویت نظارت بر مرزها و تحکیم همکاری ها در این زمینه به امضا رساندند.



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=83566