پاریس: 2000 نظامی فرانسوی در مالی مستقر هستند

تاریخ ۰۱ بهمن ۱۳۹۱ - ۰۵:۰۱ | عنوان: مالي


وزیر دفاع فرانسه از استقرار 2 هزار نظامی فرانسوی در خاک مالی خبر داد و از احتمال افزایش شمار نظامیان فرانسوی به بیش از 2 هزار و 500 نفر سخن گفت.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از روزنامه فرانسوی «فیگارو»، «ژان ایو لودریان» وزیر دفاع فرانسه امروز اعلام کرد: «2 هزار نظامی فرانسوی صبح امروز در مالی حضور دارند و شمار نظامیان فرانسوی ستقر در این کشور که 2 هزار و 500 نفر پیش‌بینی شده، احتمالا فراتر خواهد رفت.»

وی افزود: «امروز 2 هزار نظامی فرانسوی در خاک مالی مستقر هستند و با احتساب نظامیان فرانسوی که در چارچوب عملیات سروال در خاک کشورهای همسایه مالی حضور دارند، شمار آنها به 2900 نفر می‌رسد.»

وزیر دفاع فرانسه در ادامه خاطرنشان کرد: «در ابتدا پیش‌بینی شده بود که 2 هزار و 500 نظامی فرانسوی در مالی حضور یابند اما احتمال دارد این رقم فراتر برود و در مجموع نزدیک به 4 هزار نفر برای این عملیات در مالی حضور یابند.»



نوشته‌ای از موسسه مطالعاتی و تحقیقاتی آفران - آفریقا و ایران
http://www.afran.ir

نشانی این صفحه :
http://www.afran.ir/modules/news/article.php?storyid=83445